På svenska    In English Auf Deutsch

Hälsovästen har många olika användningsområden du kan läsa om nedan.

Kontorister

Att spendera tid sittandes längre stunder slutar nästan alltid med ihop sjunken hållning och trötthet i ryggen. Här är västen ett ypperligt verktyg till att hålla Dig sittandes på sittknölarna i en bra linje med ryggraden. Man får en stark och effektiv sitthållning, som ger dig extra energi då du får en bättre och djupare andning på köpet. Midjeremmen aktiverar även mellangärdet så att du med egna muskler expanderar detta området och diafragman får en friare och effektivare rörelse.

Frisör

Ett yrke som alltid är utsatt för ryggproblem. Med västen förhindrar och förebygger frisören att sjunka ihop och dra fram axlarna. Som frisör vill man att rygg och axlar ska hålla i många år. Man kan välja att arbeta med västen på i korta pass eller använda den mellan klippningar och behandlningar.

Yrkeschaufförer/Bilister

Yrkeschaufförer faller ofta ihop och tappar sin hållning, då är hälsovästen perfekt för att räta upp kroppen. Detta förebygger och minskar ryggproblem som denna yrkesgrupp ofta får. Västen kan avlasta redan etablerade ryggproblem.

Ryttare

Ryttare är även de beroende av en stark och bra hållning. Vid markarbete och dressyr är det viktigt med lodrät sits. Hälsovästen hjälper ryttare att träna upp lodrät sits och förbättrar kommuniktionen med sin häst. Kan användas förebyggande på marken och under ridning.

Löpare

Att andning är primärt när det gäller löpning känner de flesta till. Med Hälsovästen aktiveras kroppen till en bättre hållning och spänst i ovankroppen som i sin tur leder till friare diafragmarörelse och djupare andning. Ryggplattan är en viktig del i västens funktion för löparen, då utövaren kan "hitta" sin ryggrad på ett bra sätt och därmed få den rätta spänsten.

Sångare

En av sångarens kanske svåraste moment att lära sig är att förstå och hitta stödet i kroppen. Här finns många missuppfattningar vad stödet är och hur det fungerar. Med västen får du en rejäl genväg att hitta, utveckla och bygga ditt röststöd. Västen används i röstträning, uppvärmning, röståterhämtning, studioinspelning,repetitioner m.m. De flesta sångare märker skillnad efter någon minut vid första användningstillfället. De stora resultatet kommer återigen av den spänst och hållning västen ger sångaren, samt den stora och fria rörelse diafragman får tillgång till.

Hälsovästen Solid
För dig som behöver mycket stöd för att bygga en bättre hållning.
895:-
Hälsovästen Work
Smidig och diskret allsidig väst.
På jobbet eller hemma. Storsäljande!
695:-
Hälsovästen Fashion
Genvägen till en bra hållning på festen
Lätt att dölja under kläder
445:-
Solid + Work + Fashion
Prisvärt paket
med Solid+Work+Fashion
1 729:-2 035:-
Solid + Work
Prisvärt paket med Solid + Work
1 395:-1 590:-
Solid+Fashion
Prisvärt paket med Solid+Fashion
1 195:-1 340:-
 
 
 

KONTAKTA OSS

Tel. 044 - 590 00 00
E-mail. info@k99.se
Facebook
Besöksadress:
K99 of Sweden AB
Nya Boulevarden 10,3tr
291 31 Kristianstad
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-16.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.