På svenska    In English Auf Deutsch

Hållning - Vill du förbättra din hållning?  

Hälsovästen har dubbla funktioner. Den hjälper dig både att bygga upp din hållning och  att andas på ett djupare, effektivare sätt.

Hur fungerar Hälsovästen?

Västen har en patenterad konstruktion som hjälper kroppen att återfå en naturlig andning och hållning. Axelremmarna drar tillbaka axlarna samtidigt som du får ett balanserat tryck av ryggplattan mellan skulderbladen. I kombination med det flexande materialet, som aktiverar hela bröstkorgen, får kroppen ett optimalt stöd. Allt på bara några minuter.

Hälsovästen hjälper dig att utveckla din hållning och har hjälptvåra kunder med:

• Förbättrad hållning

• Ger dig Stark rygg

• Minskar eller tar bort ryggproblem

• Domningar och stickningar i händer och armar minskar eller försvinner

• Förbättrad rörlighet i höfter m.m.

Dålig hållning är ofta orsak till rygg och hälsoproblem. Men genom att använda Hälsovästen så kan Ni på relativt kort tid bygga tillbaka er ursprungliga hållning och därmed minska belastningen på er ryggpelare och kropp.

Få din rygg och hållning i balans

Hälsovästen stärker musklerna runt mellangärdet och hela andningsapparaten ända ner i bäckenbotten. Att Hälsovästen fungerar som ett fantastiskt hjälpmedel för människor med rygg- och hållningsproblem är därför helt naturligt.

En stark och upprätt hållning är viktig för både rygg och hela kroppens funktioner - liksom för en god hälsa i allmänhet.

Äldre människor, liksom personer med stillasittande eller ensidiga arbeten, blir musklerna ofta svaga eller obalanserade med tiden. Särskilt utsatt är området runt mellangärdet, här sviker ofta musklerna redan i tidig ålder. Följden blir inte sällan en sned rygg, snedställda höfter eller framåtskjutna axlar.

Hälsovästens styrka är att du snabbt kan återfå en naturlig och hälsosam hållning. Västen drar tillbaka axlarna samtidigt som du får ett balanserat tryck av ryggplattan mellan skulderbladen. I kombination med det flexande materialet, som arbetar runt hela bröstkorgen, får kroppen ett fantastiskt stöd. Resultatet blir en kraftfull och naturlig kroppshållning.

Många användningsområden

Hälsovästen är ett utmärkt stöd i många olika situationer. Här är några exempel:

• När du vaknat och din kropp behöver syre och energi för att komma igång

• När du sitter framför datorn hemma eller på kontoret

• När du promenerar eller joggar

• När du tränar, utomhus eller på gymmet, för optimal andning och hållning

 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
23331 Svedala
040-403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo