På svenska    In English Auf Deutsch
Hälsovästen = Den enda patenterade hållningsvästen

För att en hållningsväst ska fungera optimalt behöver det finnas ett mottryck i bröstryggen så att ryggpelaren kan öppna upp sig. När ryggpelaren öppnar sig expanderar bröstkorgen utåt och nedåt så att diafragman får sin naturliga funktion, även kallat bukandning. När hållningen och andningen synkroniseras på detta sättet förbättras positionen på hela ryggraden så den aktiveras och stärks hela vägen från svanskotan upp till översta nackkotan.

För att skapa mottrycket på ryggpelaren behöver det finnas ett stabilt motstånd (det räcker inte med en tygbit), det var därför vi byggde in ryggskenan i västen.
Hälsovästen är den enda hållningsvästen med ryggskena. Det är detta som gör den unik och utgör en viktig del av patentet.


Den patenterade unika ryggplattan i våra västar gör den stora skillnaden mot andra fabrikat.
Det är i ryggplattan du får hela stödet och mothållet vilket gör att Hälsovästen verkligen fungerar för en bättre hållning.

 

KONTAKTA OSS

Tel. 044 - 590 00 00
E-mail. info@k99.se
Facebook
Besöksadress:
K99 of Sweden AB
Nya Boulevarden 10,3tr
291 31 Kristianstad
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-16.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.