På svenska    In English Auf Deutsch

Lovorden haglar över Hälsovästen. Den patenterade andnings & hållningsvästen.

Vad säger användarna?Jag har en whiplashskada i nacken sedan 10 år och ådrog mig ett diskbråck i nacken för tre år sedan. Besvären har varit extremt handikappande I perioder. Ingenting har hjälpt tillräckligt, trots att jag har fått behandling av några av de allra bästa i Sverige. Jag började använda hälsovästen på arbetet halvdagar fyra dagar i veckan och efter ca tre månader blev jag nästintill besvärsfri. Det låter ju som ett mirakel, men jag har svårt att tro att det skulle bero på någonting annat än hälsovästen. Än idag så mår jag väl! Jag har fortsatt att använda den och om jag ”slarvar” så känner jag av nacken redan efter någon vecka. Dessutom blir hållning så mycket bättre. Jag arbetar själv som läkare och kan naturligtvis inte säga något statistiskt, men för mig var den var värd varenda krona och mer därtill.
Läkare Ninni Arfwidsson 2017

Jag har haft stor nytta av hälsovästen, framför allt Solid, som jag ser som ett regelrätt träningsredskap. Jag får mest ont i övre delen av ryggen, mellan skulderbladen och när jag har på västen tvingas jag träna och stärka musklerna så att jag kan bli av med akut värk men också förebygga att jag får värk från början. Jag använder den också som ett hjälpmedel när jag sjunger; jag får lättare att behålla en bra hållning vilket i sin tur öppnar bröstet, hjälper mig att andas rätt och hitta stödet. Eftersom västen underlättar djupandning är den också en hjälp att minska stress och nervositet i krävande situationer.
Gitta Gislén Alingsås 2016

 


Jag heter Roger Johnson och bor i Skellefteå

Under det senaste året har jag haft stora bekymmer med en värkande axel, tror nästan att det är något artrosliknande. Besökte vårdcentralen  och fick då beskedet att det är åldersrelaterat, fick ett egendomligt träningsprogram och tipset att äta värktabletter ?? Föga uppmuntrande.
För några månader sedan upptäckte jag på nätet en annons från Hälsovästen. Det såg intressant ut och jag köpte därför en hälsoväst Work. Jag har nu använt min hälsoväst i några månader och kan till min glädje konstatera att jag har mycket mindre besvär än tidigare. Jag har flera värkfria än värkande nätter numera, och det mesta av dagtiden har jag numera inga problem.
Dessutom har jag konstaterat att min hållning blivit mycket bättre med tillbakadragna axlar. En tidvis värk i nacken har i princip försvunnit också.
Till saken hör att jag sitter ganska mycket vid min dator och det kan ju möjligen bidra till axelvärken.
I alla händelser vill jag definitivt rekommendera Hälsovästen till alla som har liknande problem. För min del har den varit och är värdefull.
Roger Johnson Skellefteå 2016

 


Hej, detta är min historia.
Jag har idag tre olika västar. En för träning, en för arbete och en massageväst.
Jag lider av en whiplashskada sedan 2001 lider av huvudvärk och stelhet. Det enda som fungerar för mig är är träning på ett mjukt sätt.
När jag promenerar och cyklar använder jag min Active och på jobbet har jag min Work.
Dessa västar hjälper mig att klara mig igenom vardagen på ett otroligt bra sätt.
De ger mer mycket mindre värk och en mycket bra hållning.
Även de dagar som jag inte använder någon av västarna så kommer på mig själv med att hållning blivit stabilare.
Så man lär sig att ha en bra hållning även utan väst vilket är själva målet för mig.
De få dagar jag har idag med mycket värk och stelhet så använder jag massagevästen som har en massa olika inställningar och kan användas över hela kroppen. Allt efter den dagens behov av lindring.
Jag har lånat ut min Active till fyra personer som jag känner och dessa 4 har alla köpt egna västar efter en vecka med min. Så bra är de.
Med Vänlig Hälsning Peter Törnros 2016

Det finns en bildserie på evolutionen, från apa till datanörd, och där på den sista bilden beskriver hur jag ofta satt hukad över min laptop. Nu arbetar jag i Tanzania och har inte samma möjlighet att påverka min arbetsplats som hemma i Sverige. Min arbetsställning blev sämre och sämre där jag satt som en gam över laptoppen och jag började få problem med ryggen. Förra sommaren köpte jag hälsovästen “Work” och använder den nästan dagligen på jobbet. Vilken skillnad! Axlarna dras bakåt utan att strama och jag sitter mer upprätt och ryggen känns bra igen. Jag använder hälsovästen utanpå skjortan vilket resulterade i en rolig episod när en besökare tittade lite förskräckt och undrande och sedan lite försiktigt frågade var jag hade pistolen. Jag kan absolut rekommendera hälsovästen, inte som pistolhölster men för att få bättre hållning när du arbetar framför datorn.
Peter Karlsson, Arusha, Tanzania 2016
Västen har hjälpt mig genom att jag slipper gå och ha ont i ryggen vilket jag hade dagligen annars, då jag är så framåtlutad med axlarna. jag har fått bättre självförtroende då jag blir mycket rakare. jag känner mig mer kvinnlig och attraktiv med den. man känner sig sedd och "ståtligare"
Marielle 2016
Ingrid Karlsson i Broby har skaffat sig en hälsoväst och funnit att den gjort god nytta för hennes dåliga rygg.

Hon vill därför sända en ros till Kristianstadsföretaget Hälsovästen.se
-Fler med dålig rygg borde prova den.
Insändare i Kristianstadsbladet.

Vill bara tala om att jag känner redan en stor skillnad i min rygg sen jag började använda Hälsovästen.
Har haft på varje dag och jag går långa promenader varje dag men nu utan att få så ont nu mera, helt fantastisk.
Jag har väldigt dålig hållning och diskbråck i hals och bröst rygg den ger sådant bra stöd att jag orkar hålla upp ryggen, det gör också att jag tänker på att hålla ryggen rak när jag inte har den på och inte så ont när jag ska sova heller.
Tack för att ni tagit fram den:)
Lena Svensson, Hyssna


Hejsan, Jag har just mottagit er hälsoväst. Tack! Måste få säga att jag märkte skillnad i andning då jag har kol och hög diafragma. Jag har svårt att andas men redan efter 10 minuter trodde jag ej det var sant, stor skillnad. Jag märkte jag också att min nacke rygg redan känns bättre! Har den på nu vid datorn nu. Tack!
Mayvor Hämqvist

 

"Första intrycket när man tagit på sig Hälsovästen är att man står på högvakten i Stockholm. Man stärker sin hållning och känner sig stark. Hälsovästen hjälper till att hålla upp min halsrygg som tidigare orsakat mig besvär. Det känns som min kropp börjar hitta tillbaka till sin naturliga position efter att jag börjat använda Hälsovästen."
Håkan Jansson, Eftermarknad, PPM AB

 

"Jag kör lastbil i min vardag och känner att min rygg får sina törnar när man sitter hela dagarna. Jag använder Hälsovästen till och från som avlastning när jag kör och då har jag den nersänkt i sitt nedersta läge så att jag får stöd i svankryggen. Efter mina pass har jag använt den till att bygga tillbaka min hållning och jag har den då i översta läget."
Tommy Bärkås, lastbilschaufför, Eliassons Åkeri

 

"Från början var Hälsovästen ett redskap jag endast använde för att bättra min sångteknik, den gav fantastiska resultat och har dessutom visat sig vara mycket mer än så. För alla som har ett stillasittande arbete vill jag rekommendera Hälsovästen. När man sitter mycket och trötthetenkommer, hjälper den mig att få igång andningen, hållningen och hela min energi på bara en kort stund. Under ett träningspass, t.ex. styrketräning, jogging eller bara till promenad, har jag märkt stor skillnad med Hälsovästen. Jag känner mig piggare och får en helt annan motivation till att prestera!"
Sophie Sjörén - vinnare av Schlagerstjärnan 2005


"Jag har arbetat som produktionstekniker och sitter mycket vid datorn. Jag har märkt att min hållning har försämrats med tiden. Efter att jag börjat använda min Hälsoväst har jag successivt arbetat tillbaka min hållning, så nu är jag 5 cm längre..."
Sven-Erik Hjelt, produktionstekniker, Nibe AB

"Fungerar jättebra på alla som använt den i salongen"
Hårfixarna i Jönköping


"Efter en tids daglig användning har min rygg sträckt upp sig till en stark och fin hållning som flera kommenterat. Jag har dessutom haft besvär med mina höfter som haft en tendens att alltid gå ur led mer eller mindre. Nu när jag använder min Hälsoväst dagligen så har jag upptäckt att mina höfter fungerar som de ska. Underbart! Hälsovästen tycks balansera resten av kroppen också."
Ann-Christin Krook/Sigfridsson


Jag har faktiskt användt västen ganska mycket när jag ridit, visade den för en av mina tränare och han tyckte det var en superuppfinning!! Jag har framförallt märkt att jag har fått starkare ryggmuskler och att jag inte har lika lätt för att falla fram över hästen, utan har nu fått mer styrka så jag klarar att sitta rak i ryggen om man säger så.
Emelie Nilsson Sångerska - Modell


"Man får en helt annan hållning när man använder Hälsovästen, ryggen blir avlastad när man har har den på sig. Jag upplever en skön känsla när jag använt Hälsovästen"
Annas klipphörna Tingsryd


Jag har lätt för att sjunka ihop och då sliter det på nacke, axlar och rygg. När jag använder hälsovästen sträcker jag snabbt upp ryggen. Axlar och nacke kommer då på sin plats. Med Hälsovästen får jag bättre hållning och det känns skönt i kroppen igen.
Gert Persson - Pensionär


Jag som jobbar som både frisör och nagelteknolog spenderar många timmar av dygnet stående eller sittande. Efter ett par timmar har då hållningen en tendens att sjunka ihop. Då brukar jag ta på mig min Hälsoväst som då hjälper mig med min hållning, vilket är nyckeln till allt. Den stärker ryggen, rätar upp och hjälper mig att andas bättre, vilket i sig leder till att jag blir piggare o gladare eftersom jag kan andas djupare, vilket i sig gör att jag kan ta bättre hand om mina kunder. Jag rekommenderar starkt Hälsovästen till alla med påfrestande ställningar under dagen.
Mia Månsson - Frisör


Kände skillnad direkt när jag tog på mig västen, det blev ett skönt tryck mot ryggen. Jag kan verkligen rekommendera Hälsovästen.
Tyra Wahlerg


Jag har levt med konstant smärta i nacke och axlar sedan en bilolycka för närmare åtta år sedan. Har testat det mesta men inget har riktigt hjälp. "Men OJ, jag har aldrig känt någon som är så spänd som du" brukar det låta när jag går till en ny sjukgymnast, massör eller liknande. 
Det var först för ett år sedan när jag kom i kontakt med Hälsovästen Work som jag själv började känna skillnad. Hälsovästen påminde mig om att räta på mig, dra tillbaka axlarna och sträcka ut bröstmuskulaturen. Efter bara en veckas användning, då korta stunder varje dag, hade jag mindre ont i axlarna, mindre spänning i nacken och mindre huvudvärk.

För en liten tid sedan började jag löpträna men hade efter varje löptur otroligt ont i nacken. Detsamma gällde när jag cyklade och jag har därför dragit mig för att ta mig ut på längre turer. Kom att tänka på det även fanns en väst för träning och kort därefter ägde jag även en Hälsovästen Active. Den är lätt och smidig och hjälper mig med hållningen när jag tränar vilket i sin tur minskar smärtan i nacke och axlar och får mig att orka längre.
Desirée Larsen Göteborg 2016


 

 

 

 

 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
23331 Svedala
040-403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo