På svenska    In English Auf Deutsch

Ryggont - Har du problem med Ryggen? 

Ryggont är ofta restultatet av dålig hållning.

Om ryggpelaren inte kommer i en bra linje, kan nerver komma i kläm, samt att musklerna inte får sin rätta position och funktion.Detta kan leda till trötthet och ont i ryggen. Med Hälsovästen tränar du tillbaka linjen i ryggraden, muskler som ska vara aktiva aktiveras och stärks vid varje användningstillfälle. Eftersom västen ger 40% stöd och 60% träning är den ett ypperligt ryggstöd som hjälper dig hålla upp rätt position.

Det kan behövas ryggstöd för att kunna räta upp sig

Hälsovästen ger dig dubbla funktioner

Är din hållning mycket ur balans kommer det möjligtvis kännas ovant och kanske lite obekvämt i början, för att så småningomvändas till en positiv känsla. När du använder västen en stund varje dag kommer du att se och känna hur din hållning förbättrasredan inom en vecka, då vilande muskler ganska fort vaknar till liv och får nytt kraft - Det krävs bra, vitala muskler för en sund hållning. Många kan gå i långa perioder med ryggont utan att inse att det krävs träning för att bli av med problemet. Ryggont är en viktig signal att en av kroppens viktigaste delar är ur balans, då hela nervsystemet går ut från ryggraden. Vid ryggont hämmas även andningen eftersom rörelsen i bålen minskar och därmed begränsar mängden luft kroppen kan ta in.

När syreintaget ökar, höjs syreupptagningen och cirkulationen förbättras, vilket ofta är orsaken till problemet och smärtan minskar. Ingen vill ju ha ont i ryggen. För dig som vill lära känna kroppen lite utöver det vanliga ger dig Hälsovästen också möjligheten att känna kroppen bättre från insidan på en djupare nivå. När du använder västen känner du hur din ryggrad och muskler fungerar tillsammans och då har du också möjlighet att lättare göra de justeringar du önskar.

Hej !
Vill bara tala om att jag känner redan en stor skillnad i min rygg sen jag började använda Hälsovästen. Har haft på varje dag och jag går långa promenader varje  dag men nu utan att få så ont nu mera, helt fantastisk. Jag har väldigt dålig hållning och diskbråck i hals och bröst rygg den ger sådant bra ryggstöd att jag orkar hålla upp ryggen,det gör också  att jag tänker på att hålla ryggen rak när jag inte har den på och inte så ont när  jag ska sova heller.
Tack för att ni tagit fram den:)
Mvh. Lena Svensson, Hyssna

 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
23331 Svedala
040-403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo